Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

19.11.2010

19. november 2010 – malca 1743 (l.1808 se je v Kranju rodil slovenski časnikar, politik, zdravnik in živinozdravnik Janez Bleiweis)

Zapisano pod: Futr, Tujina — Peroksid 19.11.2010 ob 08:32

Fčeraj sn meu na Facebooku pametn status…
V letu 2010 sem:
1. iz Pivovarne Laško prešaltu na Pivovarno Union
2. iz Renaulta prešaltu na Fiata (niti ne po moji krivdi)
3. iz Mobitela prešaltu na Simobil (hmmm niti ne po moji krivdi)
Trojko bom še mau bl pokomentiral. Pač na mobitelu sn meu paket Đabest… in ker bom 27ga ratu star 31 (niti ne po moji krivdi :) ), sem pač moral neki ukrepat. Mobitel itak, da nima nobenga konkurenčga paketa za starejše od 31 (učitn nas ni dost)… sem prešaltal na Si.Mobil. Cool. Tm si nardiš paketk k ti sede… in za 33€ lohka pošlem 1000 mms/sms (to mi je bla prioriteta), v simobil kličem zaston, v tuja 101min in pač lahko prenesem 101mb podatkov iz sveta…. za 33€. Cool. Recmo. Hmmm in naročniško razmerje sn sklenu na Čopovi u Ljubljani. Prijetna enota. V pritličju me zlo prjazna punca fpraša kwa želim… ji povem. In me napoti v zgornje nadstropje in hrati reče da me čaka darilo. Cool! Grem gor… nardim prenos, (telefon sn že prej naroču…), podpišem N papirjev… in mudelčk tm reče da je to to in mi da Simobilov kuli. Cool. Kuli! Vov! :) Nč grem lepo dam… Mau še študiram, zakwa mi je una prijazna punca tm rekla da dobim darilo… kuli. Hmmm očitno je kuli neki… neki več, kar pač drugi ponudniki mobilne telefonije ne zmorejo dat :)
Pol pa pridem do svoje nečakinje… bulma tv… in eto reklamo: Če sklenete novo naročniško razmerje dobite družabno igro Activity! In eto… so me že nategnli! Woo hoo!

Tole je spet ena slikca Adventure Slovenie…. iz škotske. Party ki so ga organizirali Čilenci!
škotska

Pa še ena opomba… Facebook: Med 12 in 21 novembrom si spremenite slikce svojega profila v junake iz risank vašega otroštva. Cilj igre? Facebook bo ostal brez slik ljudi, ampak bo ratal poln otroških spominov!
Torej jes sn ufural risanko Hrabri mišek! Original naslov je bil Danger Mouse… ki se je boril s svojim Frendom Pavletom… proti hudobni žabi, k je hotla poplavt svet s polento! :)

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “19. november 2010 – malca 1743 (l.1808 se je v Kranju rodil slovenski časnikar, politik, zdravnik in živinozdravnik Janez Bleiweis)”

 1. čebelica maja pravi:

  nazaj na Simobil po igro! al se boš pustil nategnt? :)

 2. Peroksid Peroksid pravi:

  ja looooobi…. bom su! bemu boooooga! :)

 3. čebelica maja pravi:

  upam, ker jaz bi se igrala

 4. Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol » 25. november 2010 (l.1992 je češkoslovaška zvezna skupščina odločila, da se bo država s 1. januarjem 1993 razcepila na Češko republiko in Slovaško) pravi:

  [...] vino… ampak še prej pa neki o Simobilu. O simobilu pa o mojem novem naročniškem razmerju sn že pisal. Torej… 1 tedn so rabli, da so mi [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !