Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

25.11.2010

25. november 2010 (l.1992 je češkoslovaška zvezna skupščina odločila, da se bo država s 1. januarjem 1993 razcepila na Češko republiko in Slovaško)

Zapisano pod: Alkoholno — Peroksid 25.11.2010 ob 11:29

Kuhano vino… ampak še prej pa neki o Simobilu.
O simobilu pa o mojem novem naročniškem razmerju sn že pisal. Torej… 1 tedn so rabli, da so mi odgovoril zakwa igre Activity nisn dobu. Kol naročniško razmerje je pravo, nisn pa dobu igre ker nism uzel njihovga fona. Ammm telefon sem naročil pri njih… in ga čakam in čakam… od 18.11… vrjetno ga bom še neki cajta. Tolk o “zavajanju” potrošnikom. Zavajanje je sam druga beseda za laganje. Tolk o tem…

Kuhano vino. Valda fsak ga je že duma kuhu… fsak nekak po svoje. U večini upurabmo za kuhanje kr ena najbl pocen vina… čeprow mi smo se 1x naučil, da u plastenki vin tut za kuhat ni dobr! :) :) Torej to ne več… nj bo mau bolše vino. Mi radi mešano vina. Torej nekje 2l beuga pa 1l rdečga… Torej na fse to… na 3l vina damo cca 1.5l vode. U tole dodaš še neki limon in limet (po okusu). To jih sam narežeš pa fukneš notr. Na cca 1l kuhančka daš recmo ene 5 do 6 žlic cukra. Zravn fukneš še kalčke pa cimet…. po okusu. Mogoče se zdravn prtegne še kake 3 žlice ruma. Za okus! ;)

Kuhano vino
pivnica

Če se vam pa tega ne da delat… oz. ste kje u Lublani… pa pejte na najbolše kuhano vino v Petkovška.

Pa nazdravje!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !