Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

1.03.2011

1.marec 2011 – malca 1850 (l. 2004 je Mohammed Bahr Al Uloum postal iraški predsednik)

Zapisano pod: 2za1, Futr — Peroksid 1.03.2011 ob 12:39

Sarajevo 84. To je bil cajt k smo bli še jugoslovani. To je bil cajt k smo mel olimpijske igre v Sarajevu… 8 februar je bil datum ko se je fse začelo, ko je Sandra Dubravčić prižgala olimpijski ogenj! Igre so se v večini odvijale na Jahorini in Bljašnici (jap… monopoli! ;) ), no pa tut v Sarajevu samem… v kakih halah, dvoranah…
Na teh ZIO smo dobil tut prvo medaljo… Woo Hoo. Jure Franko je bil v veleslalomu drugi! Križaj na slalomu 7 in veleslalomu 9. Boris Strel… peti! Naši hokejisti so zaseld 9to mesto… ženska štafeta v teku (Mlakar, Smrekar, Munih in Smolnikar) pa 10to! Jap, takrat smo Slovenci rastural fse! ;)
Zakaj zdej fsi ti podatki? Dns smo v 2za1 izkoristl bon Čvapi + Pivo v restavraciji Sarajevo 84. Učas je bil to Flex… u Lublani na Nazorjevi ulci. Flex… to so bli cajti… :) No skratka, zdej je tm Sarajevo 84. Zlo lepo opremljen lokal… in res dobis občutek Juguslavije. Prijetn filing. Natakarca zlo prjazna, čvapi cool, lepinja niti ne. Mislm z nožem je nis mogu rezat ker je bla preveč pečena (mogoče stara par dni, pa pač zapačena pol…), kajmak HUD!

Čvapi v lepinji + Sarajevsko pivo
ssm

Plac
ssm

Juguslovanska hokejska reprezantanca
ssm

Neki utrinkov iz ZIO Sarajevo 84
YouTube slika preogleda

Podelitev kolajn
YouTube slika preogleda
Cene:
Sarajevsko pivo 0,33 2,5€
10x Čvapi v lepinji 5,8€
Kajmak 1,4€
Čvapčiči&Pivo 1=2 8,3€

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !