Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

9.03.2011

9.marec 2011 – malca 1864 (l. 1959 so začeli prodajati punčko Barbie)

Zapisano pod: Futr, Sam Svoj Mojstr, Vegi — Peroksid 9.03.2011 ob 07:42

Barbie von Mattel. :) To je bla ena nemska reklama… :) No skratka barbi praznuje dns… No in ker američani ne znajo narest dejansko nič svojga, je Barbie kopija nemške Bild Lilli, ki so jo delal od 1950 do 1964. Ajde nj jim bo… skratka ustanovitel Ruth Handler je gledu svojo hčerko kako se spila z lutko in ji dajala odrasle vloge pa fse te cake… in eto jo: Barbie. Pa da naute misnli, da Barbie nima imena… ime ji je: Barbra Millicent Roberts. :) Njenim tastarim pa George in Margaret Roberts. Pol pa še fse o osnovni soli… sredni… Valda fsi vemo da ma Barbie razmerje z fantom Kenon. Ken Carson. Mudelčk se je rodil 2 leti za svojo punco ;) In pazte to… leta 2004 je mattel fuknu vn, da sta se Ken in Barbie razšla! ;) No ampak ne za dolg… leta 2006 so ponovno nardil novga Kena in ponovno sta bla par!
Barbi pa ma še več kot 40 žvali… Pa mudelka ma pilotsko licenco :) Plus mattel ji je dal še full drugih vlog… leta 1965 je bla Miss Astronaut Barbie, 1988 je bla Doktorka ;) , 1998 pa clo nastopla u Naskarju.
Drugač so pa pr Mattelu misnli tut na frende in tko nardil še Tereso, Midge, Christie, Steven… Ma pa Barbie tut full bratrancev pa sestričn… Skipper, Tod, Stacie… and so on.
Ni treba rečt… da je Mattel zaslužu na polno… in da na polno služ. Na svetu je v tem trenutku več kot 100.000 zbirateljev te blond bejbe ;)

Gremo h futru… Marjetka (Mašina matka… k je Maši kupla tut marsikatero babriko! ;) ) mi je poslala šmorn s šitakami in parmezanom
ssm

Mmmm če bi jedu gobe… bi tole jedu! ;)

Komad za dns:
YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !