Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

29.04.2011

29.april 2011 – malca 1925 (l. 1970 so ZDA in Južni Vietnam napadli Kambodžo, da bi zajeli vietkongovce)

Zapisano pod: Futr — Peroksid 29.04.2011 ob 07:03

I do! :) Jap dns bosta princ in njegova rekla Da. No valda… fsi to vemo… sj po poročilih, ki se začnejo ob 19tih do 19:20 poslušamo samo to, kt da se pr nas nč ne dogaja več? Kt da je važn kako coto bo oblekla Kate? … ahhhh očitno je. No in da vam razkrijem, oblečena bo v poročno obleko! :)

Julija mi je nardila za dobro jutro hude lušte. Mislm jes obožujem morsko hrano in tole je iz Piranske restavracije Ivo.

Brancinov carpaccio
futrovnik
Carpaccio (karpačo) je italjanska jed, ki jo je izumu Guiseppe Cipriani, ko ga je obiskala grofica (aaaa to pa je ena modra objava! :) ) Amalia Nani Mocenigo, ki je mogla zarad dijete jest sam surovo meso. In karpačo je to. Originalno je to zlo na tanko narezana surova govedina. Imenuje se pa po Vittoreju Carpacciu, ki je makaronarski slikar in je znan po zlo zivih barvah. ;)
Meso se na izi nareže če je zmrznjen, pol ga še mau začiniš z olivcem, limoncami… posuješ z rukulco in parmezanom pa maš odlično predjed. No gre pa seveda tut z drugim mesom! ;)

Nadaljujmo s ploščo za dva
futrovnik

Ligni na žaru
futrovnik

futrovnik

Sardelce na žaru
futrovnik

Girice
futrovnik

In še saljat
futrovnik

No pa rečte… zgleda hudo, al ja? ;)

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “29.april 2011 – malca 1925 (l. 1970 so ZDA in Južni Vietnam napadli Kambodžo, da bi zajeli vietkongovce)”

 1. maky pravi:

  karpačo je kul, ribji mi pa nekak ni…

  ga bomo enkrat skup nardil?

 2. Peroksid Peroksid pravi:

  Maky jes sn za… in itak da raj govejga, al pa kakega drugega… sj je fseeno :)

 3. Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol » 16.julij 2012 – malca 2443 (l. 1980 sta se rodili Jesse Jane in Justine Joli) pravi:

  [...] Bracinov carpaccio O karpaču smo pisal že neki tle… [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !