Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

30.04.2011

30.april 2011 – malca 1928 (l. 1945 Potem ko je Rdeča armada zavzela Berlin, sta nacistični vodja Adolf Hitler in njegova žena Eva Braun naredila samomor)

Zapisano pod: Futr, Tujina — Peroksid 30.04.2011 ob 09:52

Dve stvari mi ležita na srcu…
1. Ivo Jan ti si en debil. Mislm sn strastn ljubitel hokeja… in valda sn ucer gledu hokej… in gost pred prenosom je bil Ivo Jan. Poln zavisti je izjavu, da naši fantje nimajo nubene sanse in da bodo igral u skupini za obstoj. Kak debil… Našim risom bi skor ratal premagat domačine in če sodniki ne bi bilo tolko za domače bi jih mogoče. Mogoče. Skratka, drugič bi prosu Š1, da sabo na gostovanja odpelejejo kake bl optimisticne komentatorje… temu Ivotu se vid, da je dobu dost pakov u glavo :)

2. Bla je poroka… WOW. Boste mediji tolk poročal tut o moji? Navsezadne sn tut jes nek princ… he he he Joke. No na moji bosta tut Emil in Marjetka… tko kot sta bla na tej. Royal wedding day… in tle je njuna royal wedding dinner! ;)

futrovnik

Vreme je idealno… JANJA in MAJA zbuuuuuuudita seeeeeeeeee! :D

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “30.april 2011 – malca 1928 (l. 1945 Potem ko je Rdeča armada zavzela Berlin, sta nacistični vodja Adolf Hitler in njegova žena Eva Braun naredila samomor)”

 1. maky pravi:

  FANTOVŠČINA!!!!!!!!!!

 2. Peroksid Peroksid pravi:

  maky ti si trot! umir se! :)

 3. Ria pravi:

  Maky a se boš poročil? ČESTITKE :)

 4. maky pravi:

  peroksid wrote: No na moji bosta tut Emil in Marjetka

  ergo: se že načrtuje kdo bo na poroki
  ergo2: če se že načrtuje kdo bo na poroki, se mogoče že ve tudi datum
  ergo3: če se že načrtuje kdo bo na poroki, se mogoče že ve tudi datum in posledično se že ve tudi datum fantovščine
  ergo 4: če se že načrtuje kdo bo na poroki, se mogoče že ve tudi datum in posledično se že ve tudi datum fantovščine je moj prejšnji komentar (FANTOVŠČINA!!!!!!!!!!!!) povsem utemeljen in na mestu.

 5. marjetka pravi:

  Popijmo nekaj, ker se zatika.
  Ja, midva bova na poroki. Piknik deko sva prinesla s sabo nazaj, plastične vilčke še tudi imava, drugo pa že bo. No, za vsak slučaj. Tudi v Londonu ni bilo kaj drugače. Ja, tudi povabila sva se sama! Andrej in Janja, kaj pa zdaj? Kako z vabili, pa to?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !