Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

29.07.2011

29.julij 2011 – malca 2076 (l.1981 se je rodil Fernando Alonso)

Zapisano pod: 2za1, Futr — Peroksid 29.07.2011 ob 11:39

Pizzerija Sole. Ljubljana – pr kolodvorčku. Mmmm najbolši čevapčiči, kar jih bote kdarkol jedl. To je dejstvo. In pol 2za1 ufurajo bone notr… ma kot da bi oni vedl mene! (slovenština). Skratka šli smo trije na malco… pa plačal samo dvoje čvape, ker so v zahvalo knjižici 2za1 bli eni zaston! Mmmm s kajmakom!

Eni s kajmakom, eni brez
futrovnik

Poleg čvapov dobite še pekočo papriko, ajvar, čebulo… kajmak je po želji.
Cene:
Union 0,5l 2,5€
Laško 0,5l 2,5€
Čvapi s kajmakom 6€ (eni free)
Čvapi brez kajmaka 5€

Hmmm plus neki sn se nauču dns pr teh čvapih. Bošty ne da jih samo prešteje… on fse čvape na krožniku poimenuje in jih pol pozna po imenih!!! :D
Aja pa še to… hvala natakarju, ker bi lahko dal cenejše free. No fseeno… € gor € dol. :)

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “29.julij 2011 – malca 2076 (l.1981 se je rodil Fernando Alonso)”

 1. MARJETKA pravi:

  Ha, ha. Zgodba o štetju hrane na krožniku.
  V bližini Maribora vsi poznamo Staro lipo oz. Gostišče Tašner. Tja hodimo vsi na pohane piške. Dobra zgodba:
  8 bivših sodelavcev (firma je šla že davno v maloro)se vsakih 5 let (živijo povsod, tudi izven Slo)dobijo v Mariboru, v spomin na stare čase. Letos/pred kratkim so se dobili in šli k Lipi na pohhendle. naročili so pet piščancev, pa pijačo. Ko so vse pojedli in nakladali je eden začel zlagati kosti. Ko je zaključil z vsem, so imeli na mizi okostja 4 (štirih) piščancev????!!!! Si predstavljate? Nenamenoma so ugotovili, da je bil eden piščanec brez kosti. Ko so to zaupali gazdi je želel biti zmeden, potem jim je zvišeno povedal, da bo tako in tako računal štiri? brez opravičila, da bi kaj častili v opravičilo jim ni padlo na pamet. Dobra zgodba. Za 18. eur pa se jim že malo splača. Prekleta požrešnost. piščanci so tako mali, da je drobtin več kot mesa, ampak.. dobri so, pa ne da se nam, pa.. po 9,00 eur polovička. Prodajajo, da komaj sfolgajo, pa še jim je premalo. Naj jih nekaj pocitra. Pa še freh so. Kak bi že napisal Andrej???? Dhoo…???!!!
  Torej, naročamo po eno porcijo, ja. :)

 2. nevenka nevenka pravi:

  Tenkju za prvi nasmeh danes…celo malo več kot to…
  ta, o čevapih z imeni, je pa res dobra :-)

 3. Peroksid Peroksid pravi:

  Uffff Marjetka… štekam to… in prov je, da stranke ratujemo izbirčne, in da povemo ko kaj ni narobe! (+ takrat se ne rabmo slabo počutit!) Mislm sj mi plačamo… in če nas misljo okol prnest, WTF?!?! sj niso oni naš vlada! ;) Al pa gradbinc… al pa kaka banka al pa ________ (vnesi svoje).

  Grrr Lipa!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !