Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

8.03.2012

8.marec 2012 – malca 2350 (l. 1917 začnemo praznovat 8. marca oz. ga začnejo)

Zapisano pod: Futr — Peroksid 8.03.2012 ob 08:54

Ivan Simčič še vedno pravi da ma pravo spričevalo, pa čeprow fsi, ki so preverjali verodostojno oz. če spričevalo sploh obstaja pravijo da tega ni oz. je ponarejen. WTF. Mudel vleče poslansko plačo cca 3k mesecno… medtem ko ex vegradovi delavci živijo brez vsega oz. še bolša… med tem ko imajo “desusovi” upokojenci samo 400€ penzij oz. tm tm.
Hmmm kako u tej “pravni” državi Ivan, Janez in Zoran lahko šetajo nekaznovani… in delajo še naprej pizdarije. Kako se folku ne sname? Zakaj vse samo opazujemo?

Nooo našli smo novo picerijo oz. okrepčevalnico Majolka. Gre za plac v Šmarju – Sap. Fletn plac. Mislm poštiman po mojmu okusu… No skratka z Janjo, Izo in mat smo sli ke neki pojest. Testno. Pice bomo… bomo.
Veselo sem še vprašal natakarco kaka je razlika med malo in velko, pa je nasmejana rekla vi kr malo vzemite…. 10min kasnej, k je prnesla pice je Janja fpraša: Ke je pa krožni? Lol. Te pice na slikah so male… kake so šele velike?!? :)

Pizza Tlake mala
futrovnik

Pizza Mali vrh mala
futrovnik
Pica z ocvirki… a? Ste že probal tako? :)
Cene:
Kava z mlekom 1,1€
Fanta 0,2l 1,4€
Cocka 1,7€
Pizza Tlake mala 6€
Pizza Mali vrh mala 6,2€ (ta mislm da je tut bla najdražja!)

Skratka fletn plac. Odlične pice! Še se vidmo!

+ dns imamo še 50 dni!

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “8.marec 2012 – malca 2350 (l. 1917 začnemo praznovat 8. marca oz. ga začnejo)”

 1. marjetka pravi:

  A ni super, ko vaše dete lahko že pico je? To mi je svetovno. No, potem pride mala kriza, hoče samo mamo ali pa točno določeno flaško, no potem…., no potem…., no potem enkrat pa se spet vrne na pice in vse ostalo.
  kako se že reče življenskemu krogu. Kolikokrat se tako zavrtimo v svojem življenju?
  Na koncu spet greš od pice proti mleku. Hja.

 2. Peroksid Peroksid pravi:

  he he he jap, zdej je samo to, kar sede mami :) Pol bo neki cajta jedla samo to, kar bo sedlo njej (mleko) pol bo jedla to kar BO FOTR reku… pol pa kar če! :) Pa nj bo krog, elpisa karkol… kar če :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !