Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

28.03.2012

28.marec 2012 – malca 2370 (l. 1969 je v Washingtonu umrl 34. predsednik ZDA Dwight “Ike” Eisenhower)

Zapisano pod: Futr, Sam Svoj Mojstr — Peroksid 28.03.2012 ob 08:17

Sram me je da mi je ime Andrej. Učas mi je blo bad zarad tega k je blo tko ime Bajuku, dns mi je bad k je tko ime Vizjaku. Mislm človek ni iz naše države in ne pozna naših problemov… in kako se je lotu rešvanje recesije… tko kot so oblublal pred volitvami. Hmmm ajde nisn ga poslušu k mi je biu takra trot in dns mi je še večji. Skratka… obdavčmo, potolčmo že tako najbol obdavčen “srednji” razred…
U predlogu je:
- nosečnica nj dela in rodi na delovnem mestu, froca da v torbico in nj bo tih in dela naprej (valda če ma šiht!)
(otroški dodatek nj bi znižal, “darilo” ob rojstvu in dodatek za velke družine (ne vem zakwa ni država hvaležna za novega davkoplačevalca), porodniški dopust bi sklenslal oz. zmanšal v nulo).
Ammm dragi Vizjak, kje DA FAK nj dobim vrtec?!?!!??!
Hmmm ajde bl si pečen, prej dobiš vrtec… Pa to ne leti na čefurje (pa rome). Čeprow… mogoče pa fseen mau leti na njih.
- Brezposelni so brezposelni samo zato, ker nočjo delat (ja valda, ker je dodatek tak krasn in zato se ne splača delat… jap sn vidu full brezposlenih k potujejo, pa majo nove bumfe… pa… ammm pol sn se pa zbudu)
Zakaj bivši (nesposobni) poslanci dobivajo še eno leto nadomestilo za plačo?!?!
- Študensko delo je po Vizjakovo itak brez veze, ker bo raj dal fsem štipendije… unim parim k pa nau dau štipendije pa nj najdejo šiht (jap, ker je to za mlade full simpl, ker majo pr 20tih že fsaj 20let izkušenj)
- Upokojenci Vizjaka sam stanete… zato vas prosi, da nehate dihat! Ajde ne dobesedno, ampak uni k so si zaslužli pokojnino nad 622€, ne dobijo več nobenega dodatka
(hmmm babice in dedki… vaše vnukinje in vnuki bodo razumeli, da jim ne morete zaštrikat nogavic, ker si pač ne morte kupit niti volne!)

Gat demet Vizjak… iz kje da fak si ti padu?! Vikipedija prav da iz Brežic. Hmmm pa tam nimaš sosedov pa TVja pa cajtng? Se ti ne sanja v kaki stiski folk živi?
No glede na predloge… se ti ne. Sicer pa komu pr SDS se… oz. sj ni samo SDS, ampak kr fsi politiki ste isti… sam da eni delate to kar reče župnik, fsi skup pa to kar pravjo lobiji…

Ajde dost! Dan je… in spet sn dan bliži penziji! S sodelavcem Boštijem bomo dns skočl na ribe, ker radi jemo ribe!

Oradi na žaru (dvojina!)
futrovnik

Romb – 1,5kg! :P
futrovnik

10 filejev čaka na peko
futrovnik

Mmmm lep je dan!
Še 30 dni, da se svet zavrti! :P

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “28.marec 2012 – malca 2370 (l. 1969 je v Washingtonu umrl 34. predsednik ZDA Dwight “Ike” Eisenhower)”

 1. kritika pravi:

  Predragi Andrej,
  V kolikor ti je bilo v prejšnjem sistemu tako lepo, poiskusi tako tudi sam živeti. V svoj žep pospravi kar tekom meseca zaslužiš, investicije pa financiraj z dolgoročnimi posojili. Na stara leta pa svojim otrokom razloži, zakaj jim nisi nič zapustil, zgolj kredite.
  Nekako tako se sedaj odvija. Tudi desničarska stran ni slaba, zato ne bodi kritičen, ko odstira sranje, ki ga je pred njo pustila tvoja velecenjena levica. Pa brez zamere… ga ni tako malo

 2. Peroksid Peroksid pravi:

  Predraga Kritika,
  vem da je tut levica u kurcu (sn tut to napisal), mot me to, da iscejo resitve SPET tm, k jih vedno oz. zdej so na udaru še nosečnice… mislm TLE je pa kaplja čez rob. SORRY.
  Zakwa da fak, morm vedno jes placvat, zakaj ne placajo lobiji, zakwa ne placajo politiki?
  Zakwa pr nas nikol od politikov, direktorjev (ajde tajkunov) nuben nikol ne najebe?

 3. uršula pravi:

  dobro si se razpištolu.

 4. marjetka pravi:

  Čakam, da se dosti mladih tako razpištoli, se povežejo prek omrežja in udarijo na ulice. ne pod streho sindikatov, sami. Kot pravi moja sestrična: še nam predobro gre. Onim na severu Afrike je bilo zagotovo veliko huje. Pa so nekaj premaknili.
  Naša politika se zanaša na to, da se nič ne bo zgodilo. In se že dolgo ni. Tistih režiranih in podkupljenih zborov ne jemljem resno. To ni bilo iz globokega prepričanja.
  Po narodu hodiš dokler ti dovoli. Če pa si Slovenec, traja veliko dlje časa. Prav imaš Andrej. Temu narodu manjka vsesplošne kritičnosti, poleg ostalega. :o )

 5. MAMA pravi:

  Andrej – hraber, pogumen…
  in potem rečeš:življenje je lepo

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !