Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

24.05.2012

24.maj 2012 – malca 2408 (l. 1883 je bil Brooklynski most v New Yorku 14 dni po dokončani gradnji odprt za promet)

Zapisano pod: Futr, Tujina, Vegi — Peroksid 24.05.2012 ob 10:39

Socjalna država in vlada k je noben noče sta to super nardila… Skratka “Kdor varčuje, dražji vrtec plačuje” no in logično je da tmali z Janjo nisva odprla njenega vrčevalnega računa in da sva dnar dala v njen štunfek. Čeprow zdej mau razmislam da bi kupila zlato zanjo… Hmmm ampak prow zanimiv kako se država potrud da zjebe nas, k se trudmo pršparat jurja dva… une pa k si po par 10k € pa ne. Pa magar majo račune na cipru… pa magar majo fletov miljavžnt…
Skratka hvala Janša. Hvala, da boš še bl posušu bančn sistem… ja mislm čist logično, prvič k me bo pot nanesla kam v tujino si bom tm odprl račun in varčeval pač v tujini. Je ugodneje! Pa pe mala bo mela mičken bolši otroški dodatek pa jes bom meu mau cenejši vrtec.

Hmmm mogoče pa Janša misl, da bo tko zrihtu in bo več placa v vrtcih. Hmmm logično… vrtec dražji mogoče si ga kdo ne bo mogu več prvoščt. Hja… kam pa nj dam otroka? Na ulco? Mah na kurac mi gre ta vlada… res mi gre na kurac, ker varčuje samo pri meni. No nas, “srednjemu” razredu, ki ga s tem vrčevanjem počas ne bo več. Bomo samo še reveži in tajkuni. Ajde pa še kdo k je zadel na lotu… ajde no… pa še kdo.

Ahhhh kaj bi se razburjal k je dan tolk lep… in ko pridem domov in dobim doma dva najlepša nasmeha. Mmm. Razlog za življenje… razlog za dobro voljo!

Zaj pa s Sandro še zadnič skočmo na Mauricijusa…
Sadni križnik – bomba energije
futrovnik

Mmm Karambola (uno sadje v obliki zvezdic). Fanki ime. Fletno sadje. Fora je da če je lepo zrela je full lepe rumene farbe. Okus je sladko kisel… tak mega :P
Učas se mi zdi kr mau škoda k jo upurablajo v večini za dekoracijo pr kakih kotejlih, peninah…
Cool je recmo še to… karambola, fsebuje full antioksidantov in vitamina C + zlo mau ma cukra, natrija in kislin (pa čeprow deluje kisla!). No tko k fso sadje… zaužite čim več različnega! Valda ni fajn da jete samo japčke… ;)

Še ena pametna:
Ste vedl, da ponoči bolše vohate?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !