Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

2.07.2013

2. julij 2013 (l. 1998 je Srečko Katanec prvič postal novi selektor slovenske nogometne reprezentance)

Zapisano pod: Kava — Peroksid 2.07.2013 ob 22:06

Kava na zalogo. WTF?!
Zadeva gre nekak tko… popiješ eno kavo, plačaš dve. Drugo kavo si plačal neznancu, ki si je ne more privoščit in si mu s tem polepšal dan. Lepa.
Začelo se je v Neapeljskih kavarnah, kjer je kava veljala za visoko družbo (no sj kje pa ni…) in zadeva se je kr hitr razsirla po svetu. Pač plačaš kavo se nekomu, ki si je sam ne more. Ta fstopi v lokal in povpraša osebje če je kaka kava na zalogi in jo dobi.
Dns k smo bl taka zjebana nesocjalna družba je to odličen način h druženju… kofetkanju.
K projektu se v večini prdružjo lokali k so blizu ljudem in to Cafe Čokl je!

Nikoli ne vemo, komu bomo tako polepšali dan in kdo se nam bo v mislih zahvalil za prijaznost. Več o projektu lahko preberete na FBju… oz. na blogu Kava na zalogo.
Na druženje vas pa vabim seveda h Čoklu! ;)

futrovnik

Resnična… :)
futrovnik

Pa nazdravje narod!

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “2. julij 2013 (l. 1998 je Srečko Katanec prvič postal novi selektor slovenske nogometne reprezentance)”

 1. Bojan pravi:

  kera kur.če. va reklama….siol, kolk ste dobili, da ste tole objavil ???

 2. Jame T. Hodges pravi:

  a ti ne znaš brat ali pa slabo dojemaš, kava na zalogo je namenjena ravno socialno šibkim, in če nekdo časti magari 10 kav na zalogo na enkrat pa je 10 porabikov pač to ni nikakršno izkoriščanje, pa če ima tisti, ki tako kavo dobi socialko 1 dan ali pa kolikor časa jo že prejema… ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ I’ve been sleeping for forty days and Yeah, I know that I’m sleeping cause this dream’s too amazing.

 3. Chang P. Carson pravi:

  No tu se pol vidi ona zadeva, kako recesija vpliva na denarnice pa gospodinjstva-torej NIČ Delam v eni izmed trgovinic v trgovskem centru in skoz gledam ljudi skozi vitrino kako tišijo veeeliiiikeee voze hrane vsak dan…Največja ironija je, da jih vidiš mogoče vsak dan, vsak drugi dan in si že pomalem zapomniš obraze in se res sprašuješ kam dajo vso to hrano…kopičijo..kopičijo jo doma in pol velike količine mečejo v smeti. Doma smo bili navajeni, da smo res pojedli to kaj smo kupili-že zaradi omejenih financ, saj smo kupovali sproti. Sedaj ko pa živima s fantom na svojem, se pa trudim, da kupujem toliko hrane, koliko je pojeva. Se zgodi tudi, da nama čez teden, ko sva v službi, mama kaj skuha in pol samo doma pogrejem…PRiznam , nekaj časa sva res pretiravala, pa nafilala poln hladilnik, pa vse omare…potem pa se je samo metalo stran. Predvsem kake salame, namazi, jogurti, sadje in zelenjava. Ostalo pa ima tako daljše roke trajanja.

 4. Paige M. Hurley pravi:

  Sam preko študenta občasno poleti delam v enem kafiču in si že kar predstavljam, kako bo to zgledalo…vse v šefov žep. :) ) Slovenci smo kar ponosen narod, zato močno dvomim, da se bo kaj takega pri nas prijelo. Jaz vem, da ne bi nikoli šel v kafič vprašat, če imajo kavo na zalogo, če ne bi imel denarja. Revščina je pri nas sramota. Na jugu Italije pa na stvari gledajo malo drugače in zato se tam to lahko prime. Bi pa pomoje bilo zanimivo, če bi človek lahko npr. v Sparu kupil kakšen kruh ali kaj podobnega na zalogo. Tukaj gre dejansko za samo eksistenco(preživetje je vedno pred ponosom), zato verjamem, da bi se to bolj prijelo v našem kulturnem okolju.

 5. Bojan pravi:

  govorim o tem, da je to kurče..va reklama za cafe Čokl…a sploh znate brat…koga briga kava zastonj, glavno da se kafe Čokl omenja..

 6. Peroksid Peroksid pravi:

  hehe vse skupaj je seveda tudi reklama. Bravo Bojan :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !