Futrovnik – za ljudi, ki se ne sekirajo za holesterol

27.03.2014

27.marec 2014 – malca 2575 (l.1999 srbska zračna obramba sestreli radarsko nevidno letalo F-117)

Zapisano pod: Futr, Sam Svoj Mojstr — Peroksid 27.03.2014 ob 14:55

Kdo še ni bil minister?
Zanima me zakaj noben nikol ne pove kdo so ti strici oz. lobiji? Zakaj ne? Mislm če ne upate povedat, lahko meni, bom jaz.

Bošty je doma kuhal… škampe na buzero. Ena kilca škampov bo za 2 lačna oz. 3 ne preveč zahtevne :)
15 minut pražiš 6 strokov česna (tri stroke stisneš, druge 3 nasekljaš) in 1 čebulo na navadnem olju. Pogosto mešaš da se ti fse skup ne zažge.

Dodaš 6 olupljenih pelatov (ali eno konzervo) narežeš na kocke ali zmelješ (stisneš), dodaš nasekljan peteršilj, origano, 1 dcl vode, en na drobno nasekljan korenček, 1 ščepec popra, 3 ščepe soli. Kuhaš 15 minut na zmernem ognju. Tko da u izi vre.

Doliješ 3 dcl belega vina (ostalo spiješ med kuhanjem), 2 dcl vode, 1 dcl olivnega olja in mešamo 15 minut da počasi vre. Cool je da je posoda odkrita da izhlapeva voda in vino.

Dodaš oprane škamp in dušiš še nadaljnih 15 minut.
5 minut pred koncem dodaš 4 žlice drobtin, da zgostiš omako.

futrovnik

futrovnik

Najbolše ever!

Pametna za dns: V Tibetu se kazanje jezika šteje za dobre manire.

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “27.marec 2014 – malca 2575 (l.1999 srbska zračna obramba sestreli radarsko nevidno letalo F-117)”

  1. sanja pravi:

    moje osebno mnenje na prvi odstavek: kdo so strici iz ozadja?iskreno, mislim da je to mafija!takšni, ki imajo čez mamilarske posle in prostitucijo ter razna trgovanja z belim blagom, moje osebno mnenje je da jih politika ne zanima vendar zaradi lastnih ciljev kot so spravljanje denarja v obtok, vodenje sumljivih in nelegalnih podjetij… preko politikov in njihovih družinskih članov (ugrabitve otrok, poznavanje njihovih osebnih zadev ali “grehov”) pritiskajo na politike, sodnike itd. ne pravim da se zato krade v politiki, ali sklepa sumljive posle, ko si enkrat na tako vplivnem položaju se verjetno vsak spremeni, problemi s katerimi pa se soočajo so seveda finančnemu prilivu primerni.Menim, pa da se tudi na veliko vlaga v “skrivne” vojaške projekte ipd., tako da strici iz ozadja so verjetno tudi razni tuji politiki, ki skupaj z našimi izvršujejo dejanja, ki so jim v korist, samo državljanom nažalost ne. moje mnenje, LP (simpatičen blog:)

  2. Osebni stečaj pravi:

    oooo ,.. njami!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !